Zelfstandige ondernemers

Waarom ZoVinden als zelfstandige ondernemer.
Waarom ZoVinden
 • Grootste deel van de ondernemers heeft moeite met het doen van telefonische en online acquisitie.
 • Slechts 2- 5 procent van de zelfstandige ondernemers zijnde ZZP’érs en de kleinere MKB bedrijven 1-4 en 5-9 medewerkers werft nieuwe klanten via online platforms.
 • Veel ondernemers ontvangen geen opdrachten uit de particuliere markt. Terwijl verhouding opdrachten vanuit particulieren en bedrijven gemiddeld 50/50 is.
 • Ruim 60 procent van de ondernemers vind onzekerheid in voldoende opdrachten enigszins tot zeer vervelend.

Bron : Zelfstandigen Enquête Arbeid 2017 van het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid

ZoVinden gaat er mede voor zorgen voor jou als ondernemer dat relevante aanvragen van opdrachtgevers en dat zijn particulieren en bedrijven automatisch in je mailbox komen, zodat je zelf kan bepalen of je op de aanvraag wil reageren. Voor het benaderen van opdrachtgevers wordt door ZoVinden o.a. de volgende middelen gebruikt.

 • Adwords Campagnes
 • Facebook, Twitter & Instagram
 • Het ZoVinden digitale magazine

ZoVinden is de matching portal van zelfstandige ondernemers en opdrachtgevers. Wij brengen je in contact met opdrachtgevers particulieren en bedrijven die opzoek zijn naar de kennis en vaardigheden van jou of je onderneming.

Potentiële opdrachtgevers uit je vestigingsplaats, de regio of naar gelang de keuze van de opdrachtgever uit heel het land. Zeker bij specialistische of weinig voorkomende beroepen zullen potentiële opdrachtgevers door ZoVinden worden doorgestuurd die vanuit heel het land komen.

Wat doet ZoVinden voor jou als ondernemer

Wij verzorgen een deel van jou marketing door zowel acquisitie te verzorgen middels het aanbrengen van leads en middels de promotie van ZoVinden de vindbaarheid van jou bedrijf te vergroten. Door de bekendheid van ZoVinden bieden we je een interessante tool in de continuïteit van opdrachten en de groei van jou bedrijf.

ZoVinden promoot haar website o.a. via Google en diverse Social Media kanalen als Facebook, Twitter, en Instagram.

Op je eigen bedrijfspagina op ZoVinden zorg je met actuele informatie, foto’s van recente opdrachten en reviews van jou klanten er voor dat nieuwe klanten je weten te vinden.

Via onze partners bieden wij jou als zelfstandige ondernemer zonder enige verplichtingen interessante voordelen aan in diverse producten en diensten. Van zakelijke of privé auto lease, tankcards, kantoor en Print tot bedrijfsverzekeringen.

We houden je op de hoogte via de zakelijke nieuwsbrief en het digitale magazine over belangrijke ontwikkeling voor jou als ondernemer, interessante aanbiedingen, maar presenteren ook ondernemers die actief zijn op ZoVinden in nieuwsbrief en/of het digitale magazine

Hoe te profiteren van het gebruiksgemak van ZoVinden.nl

Meld je nu aan en ontvang gratis de HP Envy 5030 printer ter waarde van € 77,00.

Bij ZoVinden betaal je alleen een abonnementstarief van slechts € 169, - excl. btw per 12 maanden, dat is nog geen 50 eurocent per dag. Verder betaal je helemaal niets, dus ook niet tot vijftien procent van je verdiensten uit opdrachten, die inkomsten zijn natuurlijk geheel voor jou.

Dankzij de all-in-one functies van de HP Envy 5030 maak je afdrukken, scans en kopieën met één apparaat. De printer heeft dual band wifi, waardoor de wifi verbinding met je smartphone, tablet of laptop stabieler is en je minder lang wacht tot je printer je afdrukopdracht krijgt. Handig voor in je bedrijf of thuis.

Een deel van het abonnementsgeld verdien je meteen weer terug doordat je van ons een gratis HP ENVY 5030 printer krijgt, maar dat is niet het enige.

Welkomstgeschenken bij aanmelden.

 • Meld je aan via www.zovinden.nl/aanmelden en ontvang van ZoVinden de HP Envy 5030 All-in-One printer t.w.v. € 77,00 via een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt.
 • Tevens ontvang je een korting van € 100, - bij KPN partner Socom bij overstap naar KPN EEN.
 • Samen al 177 euro voordeel waarmee je het abonnementsbedrag in principe al volledig kunt terugverdienen.

Wat ontvang je verder van ZoVinden.

 • Je eigen bedrijfspagina, met relevante informatie, foto’s en reviews van klanten
 • Schriftelijke relevante aanvragen van klanten per mail. ZoVinden hanteert geen limiet aan het doorsturen van de aanvragen, het is aan jou of je op alle aanvragen wenst te reageren.
 • Voordeel vouchers van de ZoVinden Business partners.
 • Specifiek beroepsgerichte informatie en aanbiedingen van commerciële partners van ZoVinden.
 • Maandelijks de ZoVinden nieuwsbrief
 • Twee keer per jaar het digitale ZO Business Magazine

Overtuigd van de mogelijkheden van ZoVinden voor jou, kies er dan direct voor om je aan te melden.

office search heart star star-empty star-full chevron-left chevron-right chevron-up chevron-down twitter facebook instagram bars close close2 pencil location bubble checkmark